Regnet öser ner!!

Sitter i Halmstad och tanken var att ha en ute fest i trädgården fylld med kräftor och vänner i långa rader. Kan ju bli ett smärre problem då regnet öser ner. Hmmm, väderguden vill inte som vi....SURPRICE!!! Så kan det vara förstås men jag tänkte rusa ut under äppleträdet och samla in lite frukt och smälla ihop en paj som tröst. Sugna????

Ja, vi återfinns längsöstra stranden i ett vitt hus. När humöret är på topp så lär musiken höras långa vägar så kanske vi ses om ni tittar in.

Skål som min far säger klockan är väl fem nånstans i världen! Tjing!!!

Halmstad

Så därja! Nu ska jag plugga det sista för idag och sen blir det till att städa ur bilen, packa kläder för helgen, ta en långpromenad med hunden och sedan förhoppningsvis sätta mig i bilen med hund och ungar och rulla iväg till syrran i Halmstad. Där ska vi ha lite roligt. Sebbe ska få dejta Josephine och jag ska ha en dejt med min väninna Annica. Oliver ska få gå på busfabriken med Ludde och sen på lördag blir det kräftfest och mys. Hoppas vädret blir supernice, ska nog packa löparskorna för en tur längs Prins Bertils stig.
So long så länge!


Taggigt och jävligt!!

Livet är inte alltid en dans på rosor för en tonårsmamma! Igår var jag inne i stan och hämtade upp honom från Borggården då han skolkade och tyckte att det var ok för han pluggade ju lite på kvällarna. Hua, kraftiga attitydsproblem hos detta barn ibland. Som sagt gipsvagga tills han fyller arton är en av mina små tankar med horn på som jag tar fram när han blir alltför dryg. Däremellan är han en ängel tills hormonerna fullkomligen sprutar ur öronen, då gäller det att ta skydd ska jag säga annars kan man bli smittad av viruset som drabbar alla i hans ålder. Det är ett virus värre än svininfluensan det kan jag gå i god för. Fan, det här går ju inte ur kroppen på ett antal år och känns som om det ibland skulle kunna ha en utgång hemifrån och till direkt intaget på psykakuten för den här mamman i allafall.

För er som inte vet så drabbas alla tonåringar mer eller mindre och för killar (bäst jag håller mig till dem, då jag bara har erfarenhet av den sorten) när det första lilla fjunet poppar upp i armhålan eller  på skrotum som jag utrycker det lite snyggt.
 I vilket fall så ger det sig nog inte förrän de är fullfjädrade män med hår på bröstet och baryton i rösten. Ja, eller så är alternativet när de flyttar hemifrån.  Det är vad folk har sagt till mig, de som själva har varit drabbade. Så för er som träffar på en stackars tonårsmamma någon gång ibland. ta tag i dem, ruska om dem och ge dem en kram som uppskattning för det är ett skitjobb de utför som i slutändan borde delas ut ett fett OS-guld för för enastående prestation. Åtminstone i de flesta fall. Nu har vi ju inte sett utgången i det här fallet , vänta och se och samla energi för nästa drabbning!!!!



Varning!!!!  Hormonstinn tonåring!!!

Kolla in!!

Gud så kul!
Jag hittade en sida som jag varmt kan rekommendera och som inte kostar nåt. Kolla in detta och se vad man kan göra!


Jag, i mitt rätta element!


Sidan heter: picnik.com

CSI

Jaha dagen avklarad och zappar runt lite. Dosan till Tv:n är kraftigt misshandlad i det här huset. Det är ett ständigt flickande runt och ett under hur dessa apparater håller så länge som de gör. De program som är mer frekventa än andra  är CSI, engelska deckare, Skenet bedrar, House och Husfruarna på Whisteria Lane. Hur bara kan det bli en kväll som denna?

Sov sött allihop!!

Nu kommer den!

Som jag brukar när jag är organiserad har jag nu äntligen fått till matlistan för den här månaden. Något som jag skriver tillsammans med mina pojkar. ren strategi att bjuda in dem att var med, klagomålen uteblir på detta sätt. Dessutom kan de välja själva vilka maträtter de vill välja att laga den här månaden så att de lär sig. det skapar också ett intresse för att se över kokböckerna. So nice!!!

Så gott folk, här kommer den som utlovat!

Just det jag glömde ju att tala om att måndagar är pastadagar, torsdagar är soppa, minst en fiskdag är ett måste så ser reglerna ut.

Måndag: Makaronipudding med grönsallad
Tisdag: Jambalaya med ris
Onsdag: Kyckling med couscous och broccoli
Torsdag: Potatis och purjolökssoppa med knäckemackor och kiwifrukt som efterrätt
Fredag: Räkor, ägg, ärtröra, rödlök, ost, majonäs, tomater,gurka, baugetter. Plockmat med andra ord!
Lördag: Hemlagad pizza med sallad
Söndag: Dillkött med potatis och rivna morötter.

Så mina vänner!  Feel free to copy!!!

Just det glöm inte att allt är under ständig förändring så åker man bort eller blir bortbjuden så för man bara över till nästa månad de dagar som försvann. Så smidigt och lätt allt blir och inte en massa onödigt inhandlande. Ekonomi för husmodern!!!

Tjing!

Dagens rikspucko!

Dagen till ära ska jag göra en utnämning av ett Rikspucko!!!! Anna Ådell från konstfack har verkligen fått till det!!!!
Inte vet jag, men det kanske ska vara så att konsten är fri och naturligtvis ligger den i betraktarens ögon. Men va fan är det verkligen rätt att alla skattebetalare ska betala för hennes upptåg. Vilka enorma kostnader för stat och landsting som jag kan tänka mig gått åt för att dels plocka in denna lilla dam när hon fejkade sin lilla psykos på Liljeholmsbron. Polis, ambulans och en natts förvaring på psyk i spännband, och allt detta för konstens skull. Kan inte mer än att undra om den psykosen verkligen var fejkad:
 Hallå Anna, vakna upp och ta ut huvudet ur armhålan och andas in lite friskt syre!

Så nu alla glada svenskar när skatten höjs i landstinget och avgifter på sjukhus och läkarvård stiger, så tänk bara att allt detta sker i konstens namn, då känns allt mycket bättre och allt är i sin ordning.

Hell dig Anna!



Söndagkväll

Oj vad fort dagen kom och försvann. Nu ligger de små och försöker tryna lite. Själv hamnade jag i soffan med lite jordnötsringar och hemgjord saft.

                                        
Gud så gott!!                                                               Mums!

Ja, imorgon börjar skolan även för den lille. Så idag fick han lägga sig skapligt i sin säng. Men när jag väl går in för att säga godnatt och stoppa om honom så ligger han och gråter tyst i sin säng och ville absolut inte tala om vad det var. Tror jag drog hela raddan med ont i magen och retad och ja ni vet. Icke då, problemet var att jag hade möblerat om i hans rum under helgen när han var borta och när han kom hem så var han superlycklig och så nöjd. Men när mörkret kom och det väl var sängdags så kröp den på honom..... ja rädslan för mörkret alltså.
Jag den händiga mamman hade ju i min städnoja (som ska sägas inte infaller för ofta), tagit väck hans fina diodstjärnor i fönstret som jag satte upp för tre år sen till jul och de har sedan dess inte kommit ner pga av hans rädsla för mörkret. Men nu var de alltså nere och inget kändes bra längre. Så nu blir det till attt inhandla nått mindre juligt eller att återinstallera julen tre år till kanske. Nån som har några förslag?

Hur som, nu blir det ett bad och sen sängen för mig med, tjing så länge!

Tjing!

Oj,oj,oj! jag är så trött!! Dagen blev lång.
Jag har varit på Brandholmen och rastat hunden med grannen och hennes hund Nike. Så trevlig där med alla människor och deras hundar och att dessutom kunna släppa hunden och att de får leka fritt och springa av sig. Ut med Oliver i torpet med min faster och hennes man så att han skulle få mysa med dem tills imorgon. Nåt han har längtat efter länge nu. Barnen är som galna i dem, vissa människor har bara den förmågan att få barn att avguda dem och så är det med min eller våra  Nilla och Benge. Sebbe har jobbat i två dagar på Typ en festival och varit lyrisk när han kommit hem över vad de spelat och över vilka han träffat. Så tack för det ni som fixat detta. (Även om jag kan tycka att infon till föräldrarna kunde ha varit betydligt bättre). Men det blir nog bättre tills nästa år. Grillningen blev mycket trevlig och jag träffade grannar  jag aldrig sett förrut, så jag antar att det var ett bra sett att veta vem/vilka som faktiskt bor i området.
Blev bjuden på mysig kvällsmat och film så kvällen har varit GRrreaaat som kelloggs tigern säger.

Tjingeling och sussa sött!

Så där ja!!

Uppe med tuppen och var seg som F.....Men jag skyller allt på min goda granne som lurade i mig vin igår kväll så vi kom inte i säng förrän vid tre. Men som sagt upp och väckte Sebastian och skickade honom till skolan. Fuskade och kröp ner igen i 30 minuter. Sen upp och iväg, inhandling till gårdsgrillningen som äger rum imorgon. Det ska bli trevligt, en bra satsning av oss vuxna för att lära känna varandra men också visa barnen att vi är ute tillsammans och gör saker. Sist hade vi brännbols turnering gårdarna emellan.  Så bra!!!!

Nu sitter jag här och har stoppat i mig lunch och fått paltkoma. Oliver packar för han ska åka till badhuset med Fice (hans bonuspappa). Så till eftermiddagen ska jag dricka kaffe så jag kan gå på Sebbes utvecklingssamtal. Hua, det blir Gestapo schema för honom om det här med skolan ska gå vägen. Men jag ska bli den största supporten!

Go Sebbe, Go Sebbe, Go Sebbe!!!!


Japp, så är det när man är morsa, man tar i så hemoröjderna lever ett eget liv och har ständig tygkänning!

Tjing!!!


Jaha, så var det dags igen!

Idag var det första skoldagen för Sebastian så det blev en tidig morgon jämfört med resten av sommaren. Frukost i lugn och ro, lillebror sov ju. Han börjar ju inte förrän på måndag. Vilken skillnad på dagen med ens. Jag står för det jag säger att skolan medför semester och en del vila för föräldrar som mig.
 Gud ske pris för att den finns så man kan börja andas igen.


Allvaret har fångat mig i ett grepp som jag trivs med efter sommarvilan.Hoppas att det håller i sig ett tag för det kommer att behövas med en uppsats som ska bli klar och nya kurser som ska påbörjas och avslutas (bäst att tillägga). Till hösten blir det bara distanskurser en del inneveckor men det ska nog gå, det är ju bara i Linköping denna gången. Ska läsa bruksspel på gitarr via datan. Det ska bli spännande att se hur dettta ska gå till. Sedan ska jag läsa in slöjdämnet textil och en kurs i hur man lär barn att leka och lära i biblioteket. Passar mig bra och jag ser fram emot allt detta. Även om det känns överväldigande i början innan man kommit in i nya rutiner.
Så håll tummarna åt mig!

Tjing!

Önskningar!

Hmm, Oliver har utryckt en längtan efter att fira jul hemma i år. Kan inte alla de andra komma hit då tycker han. Vi åker ju bara runt till andra. Tja, så har det nog blivit förstås. Syrran har det större och det är ju aldrig kul att vara ensam på själva julen. Så det tål att funderas på. Ska sanningen fram så är det nog min egen rädsla för att vara själv som spökar och över att inte kunna erbjuda den stämning och den känsla som julen eftersträvar. Men rädslor ar till för att övervinnas och vad sjutton inget går upp mot egna traditioner så vi får se vad som sker.Gran ska det i allafall bli det är helt klart, för båda barne vill kunna hänga upp sina egna dekorationer i år. Det har vi inte gjort på snar fyra år så det är kanske dags att damma av kulorna lagom till advent.

Hu, det är ju inte klokt att tala om detta redan nu så nu slutar jag innan det går överstyr. Återkommer i detta ämnet när snön faller!

Tjing!

Fläskpannkaka som Pippi sa

Idag till lunch blev det fläskpannkaka, något som barnen älskar och är så himla gudagott! Konstigt hur en del maträtter blir favoriter och andra ratade. När Oliver var liten var han förtjust i sill, lök, senap och annat sånt som andra barn inte gillar däremot hatade han gröt, pannkakor sylt och ketchup. Sebbe däremot stoppade i sig allt, till och med hundmaten som stod på golvet vid tillfällen då man glömt att ta undan den. Han äter fortfarande allt men med större och mindre förtjusning kan man väl säga då han äter för husfridens skull som han säger. Hmm, undrar vad han menar med det!!!!! Men något som han totalt vägrar ta i munnen är Korv stroganoff. Hur gick det till det som är så gott. men en del saker får man bara ta och andra strida för, sånt är livet. Nej gott folk nu ska jag gå och ta ut Olivers nybakade kladdkaka ur ugnen som han ska bjuda sinfarmor och faster på när de kommer på besök senare.

Tjing på er!

Rörigt värre!

Jösss jag har länge gått i tankar om att göra om lite här hemma. Men mina vänner anser att jag har lång betänke tid innan jag kommer till skott. Hmm, vid närmare eftertanke kan det ligga någonting i det. Jag har svårt att göra mig av med grejer helt enkelt och då blir det rörigt. Allt kan ju komma till nytta vid ett senare tillfälle liksom!!!

Hur som så har jag börjar rensa bland mina kläder och blivit av med en del men det gäller att köra iväg sakerna med en gång annars har de en tendens att liksom flytta tillbaka till sin ursprungliga plats. Märkligt!!!  Men nu var grejerna för stora för en gångs skull. Det har ju inte hänt allt för ofta i mitt liv. När jag väl fick ut lite grejer så visade det sig att:
Va fanken jag kanske faktiskt ska ta tag i mitt sovrum så att det gynnar till lite trevligt umgänge om nu tillfälle skulle ges nån gång. Så nu är jag i full gång att flytta runt och tömma garderober för att på så plats få in en tv-apparat och lite annat. Så att jag och barnen kan bulla upp med kuddar och kolla film till sena natten när hösten kommer och det blir kallt.
Haha, vilket umgänge trodde ni att jag menade!!!! Fulingar vilken fantasi!!!


Hur som så tyckte jag att jag behövde ett glas vin för att få perspektiv på rummet och fastnade på detta förbenade forum kallt Facebook. Hur kan det komma sig att det som egentligen inte ger ett skit kan vara så beroendeframkallande. HMM, måste skaffa mig ett liv snart! Men jag ska uppdatera er över hur sovrummet blev när det väl blir till för nu jäklar är det dags, trots att klockan är över 23. Så jag tycker synd om grannarna för natten blir lång.

Tjing!!

Ja, så här kan det bli ibland

Firade ju midsommar i Halmstad i år och det blev att ta stadens namn som tema kan man säga för på nåt annat sätt kan jag inte beskriva detta åbäke till midsommarkrans. Ja ni kan ju dömma själva!

                                                                                  

                                                                                  Skräphögen har talat!

Väder

Trodde det skulle bli dåligt väder idag men än så länge har det ju varit varmt  men otroligt blåsigt. Dörren far igen hela tiden när ungarna springer ut och in, får bara hoppas att inga fingrar kommer i kläm. Idag har det varit Arnödagen, med fotbollsmatcher, loppis, ansiktsmålning och ridning. Mycket trevligt arrangerat hoppas bara att det blir fler aktiviteter med åren som i Brandkärr där det finns möjlighet att få smaka på delikatesser från olika delar av världen. Vi får väl avvakta och se.

Känns som om alla människor har rensning inomhus numera, är det en ny trend jag har missat eller är det så att det är nåt man gör innan hösten kommer. I så fall.....vem fan glömde berätta det för mig för nu har jag ju samlat på mig för att kunna ett eget Kalle i Backen. Sånt måste föras vidare i generationer för attd et ska få effekt. Slarvigt av er mor och far, en miss i uppfostran helt klart. Men när jag tänker på det så kan det ju iofs vara ett allvarligt genfel med tanke på hur mycket min mamma sparat på sig genom åren och på hur mina barns beteende ser ut (deras rum ska vi inte tala om).

Hur kom det sig att det bara var jag som drabbades av alla syskon?????

Fy sjutton och bubblan på en och samma gång!!!

Killar!!!

Igår kom min lille Oliver hem och sa att han skaffat ny tjej. Japp trots att han bara är nio så ringer det tjejer på dörren och telefonen dagarna i ända. Ja en damernas riddare det har han alltid varit, så pass att hans lärare tyckte att det borde tas upp på ett speciellt samtal utöver utvecklingssamtalet. Vad ska man säga.... han är en charmör helt enkelt!!!
När man frågar honom om flickorna så tycker han att det är självklart, dessa damer behöver beskyddas. Hur menar du då frågade jag?
Jamen mamma ibland behöver de beskyddas bara, alltså om nån är stygg så försvarar man dem.
Jamen hur då då, sa jag?
Ja man tar emot slagen om nån slår dem och liksom går emellan.
Hmm, menar du att nån slår på tjejerna i skolan.
Nja, ibland var det ju så förstås men oftast var det bara elaka ord som kastades på varandra och då skulle man som en bra kille säga åt dem att lägga av och leda sin lilla dam och hennes väninnor därifrån.

Ja, ni ser en född gentleman alltså. Undrar om det är en kvarglömd gen som kommit vilse i nutiden. Så kan det vara men jag måste säga att det talar om en sida som gör en mammas hjärta glatt. Jag har haft som ambition att uppfostra grabbarna till att vara rädd om tjejer och respektera dem. Verkar ju som att det har gått in iaf. Även när det gäller den stora sonen så är tecknen tydliga, han är omtyckt och det känns som om telefonen skulle brinna upp om jag inte drog ur jacket ibland och faktiskt beslagtog mobilen!

Glömde ju länken!!

www.gbglass.se/nostalgi
Absolut värt att kolla in och drömma sig bort med....Hmmm, kommer helt plötsligt ihåg X-15 och smaken i munnen.
Jösses!!!!

Vad händer???

Satt i bilen igår och diskuterade med min goda vän och granne Jenny. Vi var på väg för att inhanda kvällens goda räkor och för att hyra en film så där i väntan på regnet. herregud vad man kan bli sugen på grejer ibland och alla sköns ro hastade vi in på video afffären för att hyra filmen och när man väl står där så blev vi sugna på allt, ja allt verkligen. Men vi nöjde oss med en Schweitzerrulle och svullade i bilen. Därpå åkte vi till Netto för där hade Jenny inte varit. Som alla vet att av choklad så blir man törstig så vi kastade oss över lite läsk. Jenny över en Apelsin mer och jag över en Trocadero.
Väl tillbaka i bilen så drog vi i oss drickan och komm att tala om att Trocadero är nog den dricka som man nästan kan dricka hur mycket som helst och den är varken för söt eller blaskig. Mums!!!

På tal om Trocadero så kom vi på att en gång så fanns det ju en glass vid samma namn i is och med utseendet som Nogger ungefär. Är det nån som kommer ihåg? vart tog alla dessa otroligt roliga och goda glassar vägen?
Finger tex. den knallröda glassen som smakade så gott och såg lite kul ut. Eller min pappas favorit som var jordgubbspuck. Igloo som var alla såta vänners favorit, för när pengarna inte räckte till så gick den ju att dela. Ja det finns en hel del som man kan räkna upp som hör historien till, men faktum kvarstår att sedan GB såldes ut och alla  europeiska länder fick tillgång  till vår historiska påhittighet så är det inte sig riktigt likt.
Vart vänder man sig om man vill prova nåt nytt, GB finns ju överallt och med en knapphändig variation.
Nej nu ställer jag mig upp och sträcker fingret mot himlen i sommarsolen och hoppas att det får samma färg som glassen av strålarna för att på så sätt signalera min protest mot att alla dessa barndoms minnen hamnar i glömska.

Se till att "Fingret " kommer tillbaka är mitt motto för dagen. Vem ställer sig upp med mig???

Minsann!

Jaha ja! Då var det gjort! Mamma har varit på mig i minst en vecka om att försöka få folk att komma och plocka av hennes bärbuskar i trädgården. För det är ju synd om det går till spillo som hon säger. Japp och trots att man ringer runt och så även hon, så verkar det vara en sällsynt och utrotad förmåga detta att ta vara på vad naturen har att ge. Ja det vill säga när det kommer till bär och frukt. Pratar vi om de mer inrotade behoven så är det klart att alla responderar på detta, om man inte har nåt allvarligare fel förstås!!

Men men, som vanligt kan man inte bara låta bären hänga där och förgås, så nu har man plockat av dem och faktiskt fått de små krusbären, svarta och röda vinbären ner i små burkar för att avnjutas i höstmörkret.

Japp, ja en sån tjej är jag. Så har nivägarna förbi så kan man ha turen att få med sig en liten burk eller numera få sig serverat några sconec med god marmelad till.

Tjing på er!

Önskelista eller matlista

Jaha, nu har min minsta (Ja ni som vet och har träffat detta underbarn vet att han är fikakung och bara en aningens matfixerad) sett i skafferiet att vår matlista (den jag skrev sist) behöver uppdateras. Den sista skrevs i april tror jag. Då har jag under förra hösten varit så trevlig inredningsmässigt att när Expressen gav ut alla dessa underbara kokböcker så satte jag upp en hylla att placera dessa i för inspiration för mig och barnen.

ja så här ser inspirationen ut!
                                            Ja, så här ser hyllan ut!!!

Fungerade mycket bra,,,, för bra kanske.  Sebbe min äldsta hade en ambition om att laga mat i dagarna tre efter detta. Fungerade i en månad ( jag fick diska och som ni alla vet att när en man... blivande man/tonåring har varit i köket så är det mycket disk). Men hursom det jag ville komma till var att matlistan numera ser ut som en önskelista från alla världens hörn och av någon anledning är det jag som ska göra allt. Nej, banne mig nu blir det andra bullar!!!

Planering är A och O!
Då sprack det redan där eftersom jag är impulsiviteten inpersonifierad.
Vad göra?

Ingen fara jag uppdaterar senare över vad som kommer att serveras i detta hus under närmaste månaden.
Planering som sagt!

Tjingeling!

Hej igen!

Har precis haft besök av min pappa. Som vanligt var det en snabbvisit på stående fot nästan. Lämnade några matlådor gjorde han eftersom han vet att tacksamheten är stor när man slipper laga mat en dag. Han är en raring, även om man inte ser till honom så ofta. Invecklat och krångligt men som skilsmässobarn har man den stora äran att ha förärats fler pappor. jag har en som hade den stora äran att få vara med att tillverka mig, sen har jag en som jag vuxit upp med och som bott hos min mamma större delen av mitt liv och så har jag en bonus som jag fått på senare år sedan min mamma gifte om sig för nåt år sedan. Alla mycket bra på sitt lilla vis.

Närvarande, frånvarande hur som, så kan man aldrig komma ifrån att det är en saknad att bära på när man vet att de finns men ändå inte. Svårt att förklara.

Pappor i största allmänhet gör sig bäst om de är av den närvarande sorten enligt mitt tycke och finns till för sina barn i alla lägen.
Ja det var min åsikt för idag nu ska jag plugga lite innan sommaren tar slut och studierna kommer igång på allvar.

Tjing på er!

Wow!!!

Hur sjutton kan man bli så slut bara av att ha fantastiskt roligt? Nu har jag varit den coolaste och gladaste bartendern i festivaltältet, ni som var där kan ju inte ha missat detta faktum!!!! Jobb, jobb och jobb. Skönt måste jag säga att pengarna rullar in istället för ut för en gångs skull och samtidigt ha så kul. Definitivt nåt jag kommer att göra om. Fick ju chansen att se och höra en hel del av banden och träffa en massa folk som man inte sett på en evighet, det var ju det bästa av allt. Nu känns det som att det inte gör nåt att det nalkas för mörkare dagar. Jag har tankat socialsamvaro för hela året, det ni är inte illa för att vara mig som under några år levt som Eremit Märta! Jag menar att studier inte precis främjar det sociala livet, speciellt inte om det sker på distans!! Nu har den förlorade sonen kommit hem och lyckats med sin specialitet det första han gör. Skapa "KAOS" runt sig och sin person. Men sånt är livet som morsa, man blir stentuff på ytan och en softis på insidan. Vad gör man med revolterande tonåringar??? Svara på det den som kan och du kan vara ett ämne för Nobels fredspris!! Nej nu ropar sängen på mig igen så Tjing på er alla!!

Hej hopp!!!

Imorgon bär det iväg med sonen till Vikinglines Cinderella. So nice!!! Vi ska mysa med god mat och trevligt sällskap i form av kusin Victor och barnens farmor. Ja det blir ju bara Oliver och jag förstås, för Sebbe är på scoutläger i Norge. Han åkte igår och packandet och förberedandet innan är ett helt företag. Hua, men det är det värt!! Hoppas att han nu får kul och att han kommer hem med fler positiva saker att berätta om. Skaffa sig en massa nya kompisar som man bara kan när man är i den åldern. Det är nåt magiskt med ungdomen! Eller hur, jag ska uppdatera mer om det senare. Nu ska jag vila ordentligt för en hård vecka av arbetande under festivaldagarna i öltältet på torget! Men som sagt först ut: den stora båten med de goda drinkarna och sköna vågor att vila på! Tjing på er alla!

RSS 2.0