Harry

Bästa Farbror Harry ute på fisketur vid Likstammen!


Oj oj!!

Länge sedan man var här inne!
Livet tar sina vändningar och går sin gilla gång. Jag tror det var nästan ett år sedan jag skrev sist. Ska ju fylla 41 om en vecka och året som gått har varit händelserikt på många sätt det gäller bara att verkligen se och känna efter och njuta av det lilla i tillvaron. Kan nu inte säga att jag är någon expert precis men det tar sig.
Var på Syfestivalen i Stockholm i fredags och hämtade inspiration till nya arbeten och kreativa experiment. Ska se om jag kan lägga upp dem här så småningom. Ska säga att jag för några veckor sedan gjorde en liten vante på två stickor och tycker att den är ett lättare sätt för elever att lära sig sticka och tycka att det inte är för svårt.
Hur som helst så var det roligt så nästa försök blir en socka på samma sätt med två stickor. Återkommer om det fungerar bra.
Något som jag verkligen fastnade för var knyppling. På mässan hade de en hel sektion bara tillägnat denna ädla konst som är på väg att dö ut. Mitt nya mål blir att lära mig Udd och stad så för er som har några bra tips om böcker och länkar hör gärna av er så kan vi dela lite erfarenheter.
Allt för denna gång.
Tjing tjong styrstång!!

RSS 2.0