Förbannelse!!!

En förbannelse skulle kastas över alla Barbara Cartlands gelikar som får kvinnor världen över att sukta över smäktande romantisk kärlek, män med mörk blick, prinsar och sheiker av alla de slag som kommer på vita hästar och stjäl våra hjärtan för att sedan krossa dem obarmhärtigt och efteråt inse att just jag , lilla jag var den ende på jorden som kunde få honom attt lyfta blicken från sina sorger och demoner som betvingade honom.

Eller hur!!!!!!



Helvete, jag skyller alla dessa böcker för kvinnors romantiska dilerium om att träffa den rätte. Var i hela friden finns han? Med tanke på att Sverige inte har haft samma dille på att skaffa sig olika provinser och små kungadömen som övriga Europa så hur stor kan chansen vara att träffa "prinsen"? Grevar och baroner kan ju finnas en liten större chans men i alla böcker är ju dessa män ena elaka djävlar som rids utav helvetets alla demoner och som ingen vanligt sinnad liten vän varelse skulle närma sig. Vad göra då?

Ut och leta, det ska ju enligt ordspråket finnas en för alla!

Javisst, absolut det tror jag på! Det handlar ju bara om att spränga den rosa lilla bubblan och komma till sina sinnen. Man kan ju tro att merparten av kvinnorna idag lever i nått slags vakum fortfarande och tror att dessa imperialistiska idealmän verkligen skulle infinna sig i den skrala vardagen och röva bort dem på vita springare.

För (stora F) ta och sluta braja och lär er att om han verkligen skulle dyka upp så i realiteten så finns denne prins i form av en svensk tatuerad lite blekfet man, sittande pösande i soffan i gårdagens kalsonger, tubsockar gråfärgade av otorkade golv, nätbrynja täckande det bitvis håriga bröstet med ett hår som står på ända på de ställen där de djupa vikarna ännu inte nått. Helst hållande en stor folkis och zappande mellan fotbollen eller möjligen hockeyn.

När han väl rest sig upp ur soffan och bestämt sig för att det skulle kunna vara bra att ha ett kvinntimmer vid sin sida så är vi kvinnor redan så romantiskt bortkollrade av alla dessa böcker om hur dennne man sedan skulle vara en fantastisk älskare som av någon outgrundlig anledning lärt sig allt  om kvinnors behov. Lever du i den världen där en sådan man är bland det optimala så kan du skatta dig lycklig, då finns det många att välja emellan.

Jag och mitt cyniska sätt att se på världen numera tänker att den bästa bröllopsgåva du ger till din blivande man av den sorten, är en förstorad bild av ditt sköte, en kompass och en vägbeskrivning dit. En instruktionsbok i hur dennna lilla unika plats är konstruerad och gärna i termer som att den lilla tulipanarosen glänser som vaxad vinyl i solskenet, eller att den är nytrimmad och kan öka från 1-100 på fyra sekunder. Nya insprutningsmekanismer som är besiktade och klara. Startknappen sitter precis invid nyckelhålet och behöver hållas intryckt en längre stund för maximal effekt.
Nämn för guds skull inget om att du också installerade dubbla förgasare när du ändå höll på för då finns det ingen hejd på hans friheter och hans rätt att uträtta sina naturbehov  i din omedelbara närhet, för då har du sedan en man som ständigt släpper väder i tid och otid på de mest olämpliga ställen och tillfällen.

Ja så ser det nog ut för de flesta, man tar det man får och har man av någon anledning  träffat den rätte så se då för sjutton till att hålla i honom ordentligt för det är en sällsynt art och behöver snarast klonas. De andra hybriderna förökar sig lika fort som farsan skaffar fruntimmer, och har du träffat på en sådan så känner du nog igen dig.

Lägg ifrån dig böckerna och bannlys dem från allt vad döttrar heter, bränn dem på 1:a maj bålet!

Men om du redan befinner dig i ett stadium där han slagit sig ner i din soffa med otvättade kalsonger och skitiga strumpor och rapar avslagen öl. Ta då för fasen fram dem, ladda med en ask praliner, vindruvor ,sätt på dig spetshandskarna och lägg solparasollet vid sidan av sängen ifall han ändå skulle komma den rätte och röva bort dig. Läs och dröm dig bort för en stund!

För precis som de säger: En flicka måste kyssa många grodor innan hon hittar sin prins!

Barbara Cartland
Denna lilla dam som  gått i bräsen för de mesta av förortsfruarnas litterära mjukporr
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0